From May 16th to May 19th, Isabel Arizamendi, owner of the organic-vegan author cuisine restaurant El Conejo en la Luna, will help us understand and appreciate the importance of food as the fountain of life and the relationship between food and health, we will learn to be aware of what we it and to develop in a practical way healthy eating habits and healthy menus.
There will be 4 sessions, of 3 hours each. $25p per session.
To confirm your assistance please send an email to axelolaf@hotmail.com, with your full name and phone number or call 3221933660.
https://www.facebook.com/pages/El-Conejo-en-la-Luna/151728138205734 o https://www.facebook.com/IsabelArizmendi
Del 16 al 19 de Mayo, Isabel Arizmendi, propietaria del Restaurante Vegano-Orgánico de Cocina de Autor El Conejo en la Luna, nos enseñara a entender y valorar la importancia de los alimentos como nuestra fuente de vida, la relación entre nuestros alimentos y nuestra salud, nos ayudará acomenzar a hacer de nuestra alimentación un acto consciente y a desarrollar un sentido práctico de la comida saludable y diseñar menús.
Serán 4 sesiones de 3 horas c/u con un costo de $25p c/una.
Para inscribirse favor de enviar un correo electrónico a axelolaf@hotmail.com con el nombre completo del participante, su e-mail y teléfono de contacto o llamar al celular 3221933660.
https://www.facebook.com/pages/El-Conejo-en-la-Luna/151728138205734 o https://www.facebook.com/IsabelArizmendi
Leave a Reply